Rage 2

Kép a Rage 2 termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 14.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) Rage 2 leírása

Tovább folytatódik az őrület, a Bethesda nyitott világú lövöldéjében újra lehetőséged nyílik belekeveredni egy poszt-apokaliptikus és egyben disztópikus univerzum problémáiba, mely leginkább a népszerű Mad Max-sorozat sajátosságaival állítható párhuzamba.

A Rage 2 egy nyílt világú FPS, melyben a fülledt dzsungelektől kezdve, a sötét mocsarakon át, a napégette sivatagokig bezárólag szabadon felfedezhetjük az óriási játékteret, miközben félelmetes mutánsokkal, vérre szomjazó szörnyetegekkel és különös frakciók sokaságával hadakozhatunk majd.

A játékban a legfőbb cél az lesz, hogy szembefordulj a senkiföldjén uralkodó terrorral, és az egyes frakciók meggyőzésével, szembeállításával vagy éppen teljes eltörlésével ledöntsük a trónról az éppen regnáló erőszakos hatalmat, amihez elképesztően intenzív és egyben brutális küzdelmek várnak majd ránk.

A Rage 2-ben ehhez egy seregnek elegendő fegyver, speciális erők, fejlesztések és persze képességek is várnak ránk, sőt mi több, vezethető járművek is várnak ránk, melyek nemcsak az utazást segítik elő, hanem befoghatjuk őket versenyekre, de akár mozgó erődökké is alakíthatjuk őket, hogy könnyebben elérhessük céljainkat.

Legfrissebb hírek a(z) Rage 2 játékkal kapcsolatban