RIGS Mechanized Combat League (Playstation VR)

Kép a RIGS Mechanized Combat League (Playstation VR) termékhez

5.388 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. január 24.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 25., péntek

A(z) RIGS Mechanized Combat League (Playstation VR) leírása

A távoli jövőben a sportok szerelmesei messze nemcsak a jelenleg ismert labdajátékok és egyebek közül válogathatnak maguknak, ha szórakozásra vágynak, hanem olyan extravagáns különlegességek közül is, mint a RIGS, amelyben profi pilóták óriási páncélos lépegetőkkel harcolhatnak meg egymással.

Ezt a futurisztikus sportot hatalmas harci arénákban játsszák, és amennyiben te is szeretnéd kipróbálni benne magadat, a PlayStation VR headset és a RIGS Mechanized Combat League játékszoftver által a virtuális valóságban, páratlan realizmussal ismerkedhetsz meg az óriási lépegetőkkel vívott ütközetekkel.

Válaszd ki, igazítsd a saját ízlésedhez és fejleszd saját robotodat, miközben pedig elsajátítod a hatalmas harci gépezetek működését, részt vehetsz a belső nézetből átélhető egyjátékos ütközetekben, és ha már szép karriert futottál be egyedül, a többjátékos módban kinyílik majd előtted az egész világ is.

Légy részese PlayStation Networkös barátaiddal vagy a világ más részén lakó idegenekkel a vad 1v1-es párbajoknak, vagy a Division Champions betöltését követően a csapatos 3v3 fős mérkőzéseknek, és mutasd meg a világnak, hogy ki a RIGS legjobb pilótája!

Legfrissebb hírek a(z) RIGS Mechanized Combat League (Playstation VR) játékkal kapcsolatban