RIDE 4

Kép a RIDE 4 termékhez

14.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. január 21.

Platform: PS5

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) RIDE 4 leírása

Minden idők egyik legjobb motoros játéka most visszatért, a RIDE 4 részeként pedig egészen új szinten ismerkedhetsz meg a száguldás és a versenyzés örömeivel, méghozzá több mint 170 hivatalos motorkerékpár és 30-nál is több ismert versenypálya társaságában.

A RIDE 4 az árkád és a szimulátoros élmények kedvelőinek egyaránt nagy örömet okoz, miközben a rengeteg beállítási lehetőség mellett páratlan realizmus vár ránk, hála a lézerekkel és 3D-s szkennerekkel elvégzett aprólékos pályakialakításnak, melyen az időjárás és a napszakok változása egyaránt megnehezíti a dolgunkat.

A korábbi részekhez hasonlóan a RIDE 4-ben is rengeteg testre szabási lehetőség vár ránk, ezáltal teljes egészében a stílusunkhoz igazíthatjuk a ruhánkat, a sisakunkat és a motorunkat, miközben egyedi alkotásainkat akár másokkal is megoszthatjuk majd.

Természetesen ezúttal sem kell mellőznünk a vaskos kampány mellett a többjátékos élményeket, ezáltal nemcsak a mesterséges intelligenciával, hanem akár másokkal is lehetőségünk nyílik majd összemérni tudásunkat.

Legfrissebb hírek a(z) RIDE 4 játékkal kapcsolatban