RIDE 4 Special Edition

Kép a RIDE 4 Special Edition termékhez

AKCIÓ! 20.899 Ft helyett
12.949 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 08.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. április 19., hétfő

A(z) RIDE 4 Special Edition leírása

A RIDE 4 Special Edition tartalma:

RIDE 4 alapjáték
Yamaha R1 2020 steelbook
Season Pass: 65 motor, 2 új pálya, 150 új esemény és a később megjelenő összes DLC

Minden idők egyik legjobb motoros játéka most visszatért, a RIDE 4 részeként pedig egészen új szinten ismerkedhetsz meg a száguldás és a versenyzés örömeivel, méghozzá több mint 170 hivatalos motorkerékpár és 30-nál is több ismert versenypálya társaságában.

A RIDE 4 az árkád és a szimulátoros élmények kedvelőinek egyaránt nagy örömet okoz, miközben a rengeteg beállítási lehetőség mellett páratlan realizmus vár ránk, hála a lézerekkel és 3D-s szkennerekkel elvégzett aprólékos pályakialakításnak, melyen az időjárás és a napszakok változása egyaránt megnehezíti a dolgunkat.

A korábbi részekhez hasonlóan a RIDE 4-ben is rengeteg testre szabási lehetőség vár ránk, ezáltal teljes egészében a stílusunkhoz igazíthatjuk a ruhánkat, a sisakunkat és a motorunkat, miközben egyedi alkotásainkat akár másokkal is megoszthatjuk majd.

Természetesen ezúttal sem kell mellőznünk a vaskos kampány mellett a többjátékos élményeket, ezáltal nemcsak a mesterséges intelligenciával, hanem akár másokkal is lehetőségünk nyílik majd összemérni tudásunkat.

Legfrissebb hírek a(z) RIDE 4 Special Edition játékkal kapcsolatban