RIDE 3

Kép a RIDE 3 termékhez

14.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 30.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) RIDE 3 leírása

Ha te is a motorozás megszállottja vagy és imádsz két keréken száguldani, akkor a Ride 3 garantáltan a te játékod lesz! A hihetetlen realizmust az Unreal Engine 4 grafikus motorral a képernyőnkre varázsoló alkotásban ugyanis soha nem látott részletességgel hajthatod majd a világ legjobb versenygépeit.

A Ride 3-ban így több mint 230-féle motor vár rád - ebből több mint 70 újdonság lesz az előző részhez mérten -, az egyes kategóriákba sorolt gépekkel pedig mintegy 30 pályán száguldozhatsz, melyeket a maximális részletesség érdekében drónokkal szkenneltek be, és alkottak meg a virtuális térben.

Akárcsak a korábbi részekben, úgy a Ride 3-ban is megannyi kategóriában állhatunk rajtrácsra, miközben a cél a folyamatos győzelem mellett az újabb motorok feloldása, valamint a meglévő gépek fejlesztése lesz, miközben a beállítások révén mi döntjük el, hogy szimulátoros részletesség vagy inkább árkád élmények várjanak ránk.

A Ride 3 ráadásul mindezt nemcsak rengeteg friss tartalommal kínálja, hanem olyan újdonságokkal, mint az éjszakai versenyek, melyek mellett folyamatosan változó időjárási körülmények nehezítik majd a dolgunkat.

Legfrissebb hírek a(z) RIDE 3 játékkal kapcsolatban