Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Pure Farming 2018

Kép a Pure Farming 2018 termékhez

1.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 13.

Platform: PC

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 26., hétfő

A(z) Pure Farming 2018 leírása

FONTOS: A Pure Farming 2018 hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

A Pure Farming 2018 egy vérbeli traktoros szimulátor, egy összetett gazdasági menedzsment, amely a Farming Simulator-sorozat mintájára lehetőséget ad nekünk arra, hogy megismerkedjünk egy feltörekvő gazdaság mindennapjaival.

A játékban jól ismert, valóban létező traktorok, kombájnok és egyéb mezőgazdasági járművek volánja mögé ülhetünk annak érdekében, hogy a különféle kiegészítők, ekék, boronák, pótkocsik vagy permetezők használatával megműveljük a földet, és a legkülönfélébb növényeket termesszük a világ minden táján.

A Pure Farming 2018-ban vehetünk földet Európában, Ázsiában, de Amerikában is, hogy a legkülönfélébb növényeket termeljük a kendertől kezdve, a kávébabon át az olajbogyóig bezárólag, miközben a termények eladásával fejleszthetjük gazdaságunkat, hogy egyre több földet, járművet és kiegészítőt vásárolhassunk magunknak.

A Pure Farming 2018 ráadásul mindezt elképesztően látványos grafikával és soha nem látott realizmussal biztosítja számunkra, ezáltal minden munkafolyamatot a valóságnak megfelelően hajthatunk majd végre, hogy valóban úgy érezzük magunkat, mint egy igazi gazdálkodó.

Legfrissebb hírek a(z) Pure Farming 2018 játékkal kapcsolatban