Project Highrise Architect

Kép a Project Highrise Architect termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 09.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. május 28., csütörtök

A(z) Project Highrise Architect leírása

A Project Highrise: Architect's Edition minden idők egyik legkülönlegesebb szimulátora, mely a Fallout Shelter mintájára lehetőséget ad arra, hogy felépítsünk egy jól működő architektúrát egy felhőkarcoló falai között.

Ebben a játékban ugyanis nem az lesz a cél, hogy kívülről minél szebb és minél csillogóbb legyen a felhőkarcoló, sokkal fontosabb, hogy a belső ökoszisztéma egy működőképes rendszerré váljon, tehát az ott dolgozó emberek, részlegek és egységek megfelelő kapcsolatba kerüljenek egymással.

Ez azonban korántsem lesz olyan egyszerű, mint elsőre tűnik, hiszen nekünk kell logikusan felépítenünk az irodákat, az egyes részlegeket, de a hálózati kommunikáció mellett még az is a mi feladatunk lesz, hogy kifizessük a dolgozókat, és megadjunk nekik minden szükségletet ahhoz, hogy boldogok legyünk.

A Project Highrise: Architect's Edition gyakorlatilag olyan, mint egy városépítős stratégia, csak itt nem újabb épületekkel, hanem folyamatosan újabb irodákkal és egységekkel kell bővítenünk felhőkarcolónkat úgy, hogy közben az egyensúly is megmaradjon.

A Project Highrise: Architect's Edition kiadás ráadásul az alapjáték mellett olyan kiegészítőket is tartalmaz, mint a Las Vegas DLC, a Miami Malls, a Tokyo Towers, a London Life és a Brilliant Berlin.