Project Cars 3

Kép a Project Cars 3 termékhez

19.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. augusztus 28.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. március 08., hétfő

A(z) Project Cars 3 leírása

Harmadik alkalommal is elhozza közénk az autóversenyzés magasiskoláját a Project Cars-sorozat, mely képes kiszolgálni a szimulátorok és az árkád élmények kedvelőit is, miközben bemutatja a valódi pilóták mindennapjait, akik a semmiből indulnak, majd a győzelmekből szerzett pénz segítségével a legnagyobbak közé emelkednek.

A Project Cars 3 részeként mi is egy ilyen versenyzőt alakíthatunk majd, akivel az lesz a cél, hogy minél előkelőbb helyeken végezzünk a versenyeken, ezzel egyre újabb és jobb autókat állíthassunk a rajtvonalra, illetve az eddigieket is fejleszthetjük mind a teljesítmény, mind a megjelenés terén.

A több mint 140 pályán 200-nál is több ismert közúti- és versenyautó vár majd ránk, melyekkel korábban soha nem látott élmények társaságában élvezhetjük a futamokat, legyen szó akár a versenyekről, akár a száguldás örömeiről, csak rajtunk múlik, hogy mennyire realisztikus utat követünk.

Mindehhez rendkívül fejlett mesterséges intelligencia, dinamikusan változó napszakok, évszakok és időjárás, rengeteg skálázási- és beállítási lehetőség, átfogó karriermód, valamint kimagasló részletességű megjelenés, illetve törésmodellek társulnak - PC-n ráadásul VR-támogatással egybekötve!

Legfrissebb hírek a(z) Project Cars 3 játékkal kapcsolatban