Portal Knights

Kép a Portal Knights termékhez

2.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. május 19.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Portal Knights leírása

A Portal Knights-ban felfedezheted a vérbeli taktikai akció-szerepjátékok élményét, miközben csapatod oldalán ismét a világ megmentéséért, sőt mi több, a világ egyesítéséért küzdesz majd.

A Portal Knights-ban megismert csodálatos fantáziavilágot ugyanis egy félelmetes szörnyeteg apró darabokra tépte szét, és a te feladatod, hogy bejárd minden egyes szegletét, ami a véletlenszerűen generált helyszíneknek köszönhetően nemcsak elképesztő változatosságot, hanem hatalmas újrajátszhatóságot is garantál.

A játékban meg kell alkotnod saját karakteredet, és csapatot alkotnod néhány hasonló cipőben járó kalandorral, akik hajlandóak arra, hogy felfedezzék veled az egyes régiókat, hogy mindenhol legyőzzétek közös erővel a Portál őrzőjét, és végül eljuthassatok a gonosz bestiához, aki ezt az egészet okozta.

A Portal Knights a folyamatos kalandozás és felfedezés mellett állandó fejlődést garantál számodra, ami mellett nagyon fontos szerepet kapnak a taktikus harcok, amelyek során hősöd összes képességét, fegyverét és egyéb felszerelését be kell majd vetned a győzelem érdekében, noha mindemellett a páratlan csapatmunkára is nagy szükséged lesz.