Playstation VR Worlds (Playstation VR)

Kép a Playstation VR Worlds (Playstation VR) termékhez

7.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. január 24.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Playstation VR Worlds (Playstation VR) leírása

A PlayStation VR Worlds a virtuális valóság megélésére kifejlesztett, és elképesztően szórakoztató élményeket garantáló PlayStation VR headset egyik kötelező játékgyűjteménye, amely annak érdekében született, hogy bemutassák: milyen sokféleképpen használhatjuk ki a PS4 különleges kiegészítőjét.

A PlayStation VR World ugyanis egy játékgyűjtemény, amelyben egyszerre öt videojáték, öt hihetetlenül látványos és egymástól gyökeresen eltérő élmény vár ránk a virtuális valóságban kalandozva.

Ott van kezdetnek a The London Heist, amelyben a londoni alvilágot ismerhetjük meg egy bűnöző oldalán, akivel brutális akciók, menekülések és véres leszámolások várnak ránk, miközben az Ocean Descent által az óceán mélyére merülve cápákat és más egyéb tengeri élőlényeket tanulmányozhatunk testközelből.

A Scavengers Odyssey ezzel szemben egy izgalmas sci-fi akciózást garantál, amelyben űrvadászként kell szembeszegülnünk az idegen létformákkal, és míg a VR Luge-ban az illegális és veszélyes aszfaltszánkózás izgalmait ismerhetjük meg, a Danger Ball betöltésével egy pusztításra és túlélésre szakosodott retro labdajáték vár ránk.