Playstation 4 kamera v2

Kép a Playstation 4 kamera v2 termékhez

16.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. november 28.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 26., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Playstation 4 kamera v2 leírása

FONTOS: Ez a termék átmenetileg kizárólag a PlayStation VR eszköz mellé rendelhető! Önálló megrendelés esetén a kiszállítás ideje bizonytalan!

Amennyiben te is szeretnéd kihasználni a PlayStation 4 minden forradalmi funkcióját, ahhoz elengedhetetlen lesz, hogy beszerezz magadnak egyet ebből a kompakt kamerából, amely előző generációjához mérten sokkal divatosabb megjelenéssel és természetesen nagyobb tudással is rendelkezik.

A PlayStation 4 kamera a közhiedelemmel ellentétben nem csak ahhoz lesz ideális, hogy vicces videókat és képeket rögzítsünk vele, hovatovább egyszerűen videóchateljünk ismerőseinkkel, hanem arra is, mert csak a segítségével merülhetünk el a virtuális valóságban, vagy használhatjuk a konzol mozgásérzékelős lehetőségeit.

A kamera ugyanis nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a PlayStation VR headset megfelelően működőképes legyen, de a Move kontrollerek felismeréséhez is elengedhetetlen lesz, így amennyiben olyan mozgásérzékelős játékokat szeretnénk átélni vele, mint a Just Dance 2017 vagy a Sportsfriends, akkor mindenképpen be kell szereznünk egyet a PS4 mellé.

A PlayStation 4 kamera csomagolásában megtalálható tartóállvány segítségével ráadásul már az eszköz telepítése, valamint a legjobb betekintési szög megtalálása is gyerekjáték lesz.