Playstation 4 Slim 500GB + ME Supercross 3, MXGP Pro, MotoGP19, Concrete Genie játékok

Kép a Playstation 4 Slim 500GB + ME Supercross 3, MXGP Pro, MotoGP19, Concrete Genie játékok termékhez

114.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. augusztus 16.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. október 21., csütörtök

A(z) Playstation 4 Slim 500GB + ME Supercross 3, MXGP Pro, MotoGP19, Concrete Genie játékok leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PS4 Slim 500GB játékkonzol (fekete)
- Monster Energy Supercross 3 játékszoftver (promo lemez)*
- MotoGP 19 játékszoftver (promo lemez)*
- MXGP PRO játékszoftver (promo lemez)*
- Concrete Genie játékszoftver

* Promo lemez információ:

Promo lemez jelöléssel láttuk el azokat a termékeket, amelyek nem a megszokott gyári csomagolásban találhatók meg a csomagban hanem úgynevezett promo copy lemezeken. Ezek jellemzője, hogy teljes értékű játékot tartalmaznak, azonban egy cd-tokban vannak mellékelve. Ezek olyan lemezek, amelyeket általában nyereményjátékokhoz vagy a sajtó számára készítenek a kiadók. Fontos azonban hogy ezek az eredetivel megegyező, teljes értékű játékok!

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő ezüstszínben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 500GB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Monster Energy Supercross 3 játékszoftverről

Megérkezett az egyetlen hivatalos AMA Supercross Championship licencen alapuló motoros játék régóta várt harmadik része, melynek keretein belül a játékosok soha nem látott realizmussal élhetik át a terepmotorozás élményét.

A Monster Energy Supercross 3 keretein belül a 2019-es szezon minden tartalmát megtalálhatjuk, így az összes versenyző felvonul a 450SX és a 250SX kategóriákban, méghozzá a kapcsolódó motorokkal, valamint a szezonban szerepet kapott minden pályával és stadionnal.

A játékban most először helyet kapott egy átfogó karriermód, melyben saját versenyzőt indíthatunk annak érdekében, hogy kedvenc csapatunk oldalán eljussunk a profi ligába, miközben folyamatosan fejlődünk, új lehetőségeket ismerünk meg és igazi élsportolókká válik.

A Monster Energy Supercross 3 ráadásul nem fukarkodik a játékmódokkal, ezáltal találhatunk benne különféle kihívásokat, izgalmas többjátékos élményeket, de bekerült a Race Director, melynek részeként akár saját pályákat is alkothatunk magunknak.

A MotoGP 19 játékszoftverről

Minden idők egyik legjobb motorversenyzős játéka visszatért! Az aktuális évadban a MotoGP 19 páratlanul magas szintre emeli a motorozás élményét, legyen szó akár a realisztikusabb irányításról, a professzionálisabb fizikáról vagy éppen az új mesterséges intelligenciáról.

A MotoGP 19 részeként az aktuális szezon minden versenyzője, istállója és helyszíne megtalálható pontosan olyan realizmussal, mint a valóságban, sőt mi több, a szokásos játékmódok és tartalmak mellett idén már a MotoE kategóriában is próbára tehetjük tudásunkat.

A játék a szokásos módon tökéletesen alkalmas lesz azoknak, akik az árkád élmények mellett, rengeteg segítséggel szeretnék teljesíteni a köröket, de a tonnányi beállítás és testre szabhatóság mellett a szimulátorok kedvelőinek sem okoz majd csalódást.

Sőt mi több, a MotoGP 19-ben visszatérnek a "történelmi" versenyek, ezáltal 50 ikonikus versenyző, 35 motor és három kifejezetten ehhez a játékmódhoz készült versenypályán idézhetjük fel a korábbi szezonok legemlékezetesebb pillanatait.

Az MXGP PRO játékszoftverről

A motocross kedvelőinek legnagyobb örömére újabb epizóddal gyarapodik az MXGP-sorozat, melynek aktuális epizódja minden eddiginél realisztikusabb megközelítéssel kínálja a sárdagasztást, a száguldozást és az óriási mutatványokat.

A Milestone ígéretei szerint az MXGP PRO az igazi profiknak, a maximális realizmus kedvelőinek kedvez majd, hiszen a motorok aprólékos testre szabhatósága mellett ezúttal arra is nagy gondot fordítottak, hogy minden egyes fizikai tulajdonságuk megfeleljen a valóságnak.

A több szintű fizikai szimulációk és a magasabb szintű mesterséges intelligencia mellett így például sikeres motocross versenyzők segítettek az alkotóknak abban, hogy olyan élményt valósíthassanak meg, amire motoros játékon belül korábban még soha nem volt példa.

Az MXGP PRO ráadásul óriási tartalmat is garantál, ezáltal a licencelt járművek, pilóták és helyszínek mellett számtalan egy- és többjátékos mód vár ránk, melyek mindegyikében fontos szerepet kap majd a versenyzés, a sárdagasztás és a mutatványozás.

A Concrete Genie játékszoftverről

A Concrete Genie az egyik legvarázslatosabb és legcsodálatosabb VR-élmény, amiben valaha is részed volt! A játék főhőse Ash, akit mindenki bántalmaz ezen a világon, problémái elől pedig azzal próbál elmenekülni, hogy éjjel-nappal rajzol.

Egy napon azonban különös dolog történik. Mintha Denska utcáit egy csapásra megszállta volna az a sok gonosz, rossz és sötét gondolat, ami Ash fejében kavargott korábban, így a mi segítségünkkel az lesz a feladata, hogy újra élhetővé és széppé tegye a nyugodt kis városkát.

Ehhez nekünk is ott kell lennünk Denska utcáin, ami a PlayStation VR headset segítségével gyerekjáték lesz majd, akárcsak megfogni azt a varázsecsetet, amivel lehetőséget kapunk arra, hogy újra kifessük az egész várost.

Miközben szembeszállunk a sötétséggel, rengeteg feladat, fejtörők, logikai feladványok és egyebek várnak majd ránk a virtuális valóságban, melyek mindegyiket festéssel és rajzolással kell majd megoldanunk.

Legfrissebb hírek a(z) Playstation 4 Slim 500GB + ME Supercross 3, MXGP Pro, MotoGP19, Concrete Genie játékok játékkal kapcsolatban