Playstation 4 Slim 500GB + Biomutant és Concrete Genie játékok

Kép a Playstation 4 Slim 500GB + Biomutant és Concrete Genie játékok termékhez

114.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. augusztus 16.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Playstation 4 Slim 500GB + Biomutant és Concrete Genie játékok leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PS4 Slim 500GB játékkonzol (fekete)
- Biomutant játékszoftver
- Concrete Genie játékszoftver

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő ezüstszínben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 500GB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Biomutant játékszoftverről

A Biomutant egy a God of War- és a Darksiders-sorozat iskolájában edződött kaszabolós akció-szerepjátékként egy különleges poszt-apokaliptikus fantáziavilágba kalauzol el minket, ami egy természeti katasztrófa miatt romokban hever, mert az Élet Fájának gyökereit beszennyezték.

A mi dolgunk az lesz, hogy kis mosómedveszerű harcosunk irányításával eljussunk az Élet Fájának összes gyökeréhez, hogy megtisztítsuk az élősködőktől, akik között gyakran félelmetes szörnyek egész garmadáját találjuk, a cél pedig, hogy egytől-egyig elpusztítsuk őket, és visszahozzuk az egykoron csodálatos és békés világ igazi arcát.

A Biomutant keretein belül hősünkkel szabadon kalandozhatunk az óriási nyitott világban, miközben a hack and slash stílusból átörökített harcrendszer részeként páratlanul intenzív kaszabolások várnak ránk, miközben a számtalan küldetés során egy halom fejlesztést és mutációt is alkalmazhatunk majd.

Sőt mi több, a Biomutant-ban az óriási szabadságot számtalan formában kihasználhatjuk, ezáltal a főküldetések mellett rengeteg mellékes teendőnk lesz, sőt mi több, egy halom akadály és mini-játék vár benne ránk a vezethető járművek mellett, de az ügyességi feladványok szintén szerves részét képezik a játékmenetnek.

A Concrete Genie játékszoftverről

A Concrete Genie az egyik legvarázslatosabb és legcsodálatosabb VR-élmény, amiben valaha is részed volt! A játék főhőse Ash, akit mindenki bántalmaz ezen a világon, problémái elől pedig azzal próbál elmenekülni, hogy éjjel-nappal rajzol.

Egy napon azonban különös dolog történik. Mintha Denska utcáit egy csapásra megszállta volna az a sok gonosz, rossz és sötét gondolat, ami Ash fejében kavargott korábban, így a mi segítségünkkel az lesz a feladata, hogy újra élhetővé és széppé tegye a nyugodt kis városkát.

Ehhez nekünk is ott kell lennünk Denska utcáin, ami a PlayStation VR headset segítségével gyerekjáték lesz majd, akárcsak megfogni azt a varázsecsetet, amivel lehetőséget kapunk arra, hogy újra kifessük az egész várost.

Miközben szembeszállunk a sötétséggel, rengeteg feladat, fejtörők, logikai feladványok és egyebek várnak majd ránk a virtuális valóságban, melyek mindegyiket festéssel és rajzolással kell majd megoldanunk.

Legfrissebb hírek a(z) Playstation 4 Slim 500GB + Biomutant és Concrete Genie játékok játékkal kapcsolatban