Playstation 4 Slim 1TB (Tekken 7 játékkal, extra DualShock 4 kontrollerrel)

Kép a Playstation 4 Slim 1TB (Tekken 7 játékkal, extra DualShock 4 kontrollerrel) termékhez

126.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. július 28.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Playstation 4 Slim 1TB (Tekken 7 játékkal, extra DualShock 4 kontrollerrel) leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation 4 Slim 1TB (ajándék extra DualShock 4 kontrollerrel)
- Tekken 7 Deluxe Edition játékszoftver

Szerezd be most a legendás Tekken-sorozat aktuális epizódjával együtt PlayStation 4 Slim konzolodat, aminek köszönhetően rögtön csatlakozhatsz az óriási árkád bunyókhoz, méghozzá legendás harcosokkal és újoncokkal egyaránt.

A Tekken 7 egy minden eddiginél realisztikusabb megközelítéssel, vadonatúj harci mechanikával, az Unreal Engine 4 grafikus motor által pedig páratlanul elragadó megjelenítéssel garantálja számunkra az oldalnézetes összecsapásokat, amelyek továbbra is a brutalitás legmagasabb szintjével szolgálnak.

Sőt mi több, a PlayStation 4 Slim konzol mellé a játék Deluxe változata jár, amivel rögtön egy halom friss tartalommal bővítheted ki a Tekken 7 alapjait.

A PlayStation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most extra játékkal és egy ajándék DualShock 4 kontrollerrel.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

Legfrissebb hírek a(z) Playstation 4 Slim 1TB (Tekken 7 játékkal, extra DualShock 4 kontrollerrel) játékkal kapcsolatban