Playerunknown´s Battlegrounds (PUBG)

Kép a Playerunknown´s Battlegrounds (PUBG) termékhez

7.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. december 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 24., csütörtök

A(z) Playerunknown´s Battlegrounds (PUBG) leírása

PS4-re is megérkezett a Playerunknown´s Battlegrounds, vagy közismertebb nevén PUBG, a PC-n és Xbox One-on már több millió játékost meghódító battle royale stílusú multiplayer akciójáték, amely túlzás nélkül megreformálta a műfajt, hiszen korábban még egyetlen alkotás sem nyújtott ennyire izgalmas és sokrétű küzdelmeket.

A Playerunknown´s Battlegrounds változatos és nem mellesleg hatalmas csataterein több mint 100 ember harcol egymással. A PvP alapú ütközetekben lehetőséged nyílik felfedezni a környéket és felszerelés, fegyvert, páncélt, valamint ellátmányt gyűjteni annak érdekében, hogy egyre erősebbé válj.

De jól vigyázz! A PUBG keretein belül ugyanis soha nem vagy biztonságban, ezáltal bárhonnan és bármikor rád támadhat valaki. Bár ideig-óráig lehetőséged nyílik csapatban gondolkodni, azért ne felejtsd el, hogy ebben a játékban végül csak egy győztes maradhat, így előbb vagy utóbb csapattársaid is szembefordulnak veled.

A Playerunknown´s Battlegrounds pályáin a legkülönfélébb fegyverek és felszerelések várnak rád, az összetett játékélményt pedig egy nagyszerű harcrendszer, egyenlő esélyek, járművek és egyebek teszik még teljesebbé.

A játék ezen változata már tartalmazza az 1.0-s frissítést, mely többek között a Sanhok pályát, a négy férőhelyes Rony pickupot, rengeteg extra fegyvert, skineket és egyéb újításokat is kínál.

FIGYELEM: a játék használatához PS Plus előfizetés szükséges!

Legfrissebb hírek a(z) Playerunknown´s Battlegrounds (PUBG) játékkal kapcsolatban