PlayStation VR headset kamerával, Move kontrollerrel, VR Worlds szoftverrel

Kép a PlayStation VR headset kamerával, Move kontrollerrel, VR Worlds szoftverrel termékhez

117.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. augusztus 09.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) PlayStation VR headset kamerával, Move kontrollerrel, VR Worlds szoftverrel leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation VR headset
- PlayStation Move kontroller
- PlayStation Camera
- VR Worlds játékszoftver

A PlayStation VR headsetről:

A PlayStation VR headset segítségével most végre te magad is megtapasztalhatod a videojátékok élményének legújabb szintjét, hiszen amint felhúzód ezt a speciális szemüveget, azonnal ismeretlen és varázslatos virtuális világok elevenednek majd meg a szemed előtt a legnagyobb realizmussal.

A PlayStation VR ugyanis egy a virtuális valóság megjelenítésére és szimulálására alkalmas eszköz, aminek köszönhetően garantáltan az első sorokból élheted át a legvadabb akciókat vagy a féktelen száguldást, miközben fejed mozgatásával irányíthatod a kamerát, így szabadon körbenézhetsz, illetve kalandozhatsz a virtuális világokban, miközben a PS Move által kezeid mozgatásával is interakcióba léphetsz bármivel.

A headset képes milliméteres pontossággal követni fejmozgásodat, ezáltal simán átnézhetsz legnagyobb riválisod autójába, miközben a Driveclub VR-ban száguldasz, hatalmas robotok pilótafülkéjében ügyeskedhetsz a RIGS Mechanized Combat League óriási ütközetei során, vagy egy horrorisztikus vidámparkban retteghetsz az Until Dawn Rush of Blood betöltésével.

Ha azt hitted, hogy eddig mindent megtapasztaltál már a játékvilágban, akkor még biztos nem próbáltad ki a PlayStation VR-t, amely a virtuális valóság révén páratlan realizmust és hihetetlen élményt garantál számodra.

A csomagot ráadásul most két nagyszerű videojátékkal szerezheted be magadnak! A Gran Turismo Sport által megtapasztalhatod a realisztikus autóversenyek élményének legmagasabb szintjét egy vérbeli szimulátor részeként, míg a VR Worlds-ben egy komplett játékgyűjtemény vár rád, így az óceán mélyére merülhetsz, a londoni alvilágban akciózhatsz, de akár még aszfaltszánkózhatsz is.