PlayStation VR Starter Pack

Kép a PlayStation VR Starter Pack termékhez

107.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. november 27.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. április 19., hétfő

A(z) PlayStation VR Starter Pack leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation VR headset V2
PlayStation Camera V2
VR Worlds játékszoftver
PlayStation 5 átalakító kábel
HDMI kábel
Sztereó fülhallgató

A PlayStation VR Starter Pack PS4 és PS5 rendszerrel is kompatibilis!

A PlayStation VR headsetről:

A PlayStation VR headset segítségével most végre te magad is megtapasztalhatod a videojátékok élményének legújabb szintjét, hiszen amint felhúzód ezt a speciális szemüveget, azonnal ismeretlen és varázslatos virtuális világok elevenednek majd meg a szemed előtt a legnagyobb realizmussal.

A PlayStation VR ugyanis egy a virtuális valóság megjelenítésére és szimulálására alkalmas eszköz, aminek köszönhetően garantáltan az első sorokból élheted át a legvadabb akciókat vagy a féktelen száguldást, miközben fejed mozgatásával irányíthatod a kamerát, így szabadon körbenézhetsz, illetve kalandozhatsz a virtuális világokban, miközben a PS Move által kezeid mozgatásával is interakcióba léphetsz bármivel.

A headset képes milliméteres pontossággal követni fejmozgásodat, ezáltal simán átnézhetsz legnagyobb riválisod autójába, miközben a Driveclub VR-ban száguldasz, hatalmas robotok pilótafülkéjében ügyeskedhetsz a RIGS Mechanized Combat League óriási ütközetei során, vagy egy horrorisztikus vidámparkban retteghetsz az Until Dawn Rush of Blood betöltésével.

Ha azt hitted, hogy eddig mindent megtapasztaltál már a játékvilágban, akkor még biztos nem próbáltad ki a PlayStation VR-t, amely a virtuális valóság révén páratlan realizmust és hihetetlen élményt garantál számodra.

A VR Worlds játékszoftverről:

A PlayStation VR Worlds a virtuális valóság megélésére kifejlesztett, és elképesztően szórakoztató élményeket garantáló PlayStation VR headset egyik kötelező játékgyűjteménye, amely annak érdekében született, hogy bemutassák: milyen sokféleképpen használhatjuk ki a PS4 különleges kiegészítőjét.

A PlayStation VR World ugyanis egy játékgyűjtemény, amelyben egyszerre öt videojáték, öt hihetetlenül látványos és egymástól gyökeresen eltérő élmény vár ránk a virtuális valóságban kalandozva.

Ott van kezdetnek a The London Heist, amelyben a londoni alvilágot ismerhetjük meg egy bűnöző oldalán, akivel brutális akciók, menekülések és véres leszámolások várnak ránk, miközben az Ocean Descent által az óceán mélyére merülve cápákat és más egyéb tengeri élőlényeket tanulmányozhatunk testközelből.

A Scavengers Odyssey ezzel szemben egy izgalmas sci-fi akciózást garantál, amelyben űrvadászként kell szembeszegülnünk az idegen létformákkal, és míg a VR Luge-ban az illegális és veszélyes aszfaltszánkózás izgalmait ismerhetjük meg, a Danger Ball betöltésével egy pusztításra és túlélésre szakosodott retro labdajáték vár ránk.