PlayStation VR Mega Pack

Kép a PlayStation VR Mega Pack termékhez

107.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. december 01.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 24., csütörtök

A(z) PlayStation VR Mega Pack leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation VR headset V2
- PlayStation Camera V2
- 5 PlayStation VR játék: Astro Bot: Rescue Mission, WipEout Omega Collection, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, DOOM VFR és az 5 különböző VR élményt nyújtó PlayStation VR Worlds játékszoftver

A PlayStation VR headsetről:

A PlayStation VR headset segítségével most végre te magad is megtapasztalhatod a videojátékok élményének legújabb szintjét, hiszen amint felhúzód ezt a speciális szemüveget, azonnal ismeretlen és varázslatos virtuális világok elevenednek majd meg a szemed előtt a legnagyobb realizmussal.

A PlayStation VR ugyanis egy a virtuális valóság megjelenítésére és szimulálására alkalmas eszköz, aminek köszönhetően garantáltan az első sorokból élheted át a legvadabb akciókat vagy a féktelen száguldást, miközben fejed mozgatásával irányíthatod a kamerát, így szabadon körbenézhetsz, illetve kalandozhatsz a virtuális világokban, miközben a PS Move által kezeid mozgatásával is interakcióba léphetsz bármivel.

A headset képes milliméteres pontossággal követni fejmozgásodat, ezáltal simán átnézhetsz legnagyobb riválisod autójába, miközben a Driveclub VR-ban száguldasz, hatalmas robotok pilótafülkéjében ügyeskedhetsz a RIGS Mechanized Combat League óriási ütközetei során, vagy egy horrorisztikus vidámparkban retteghetsz az Until Dawn Rush of Blood betöltésével.

Ha azt hitted, hogy eddig mindent megtapasztaltál már a játékvilágban, akkor még biztos nem próbáltad ki a PlayStation VR-t, amely a virtuális valóság révén páratlan realizmust és hihetetlen élményt garantál számodra.

Hivatalos Sony garancia: 1 év


A csomagban található játékokról:

Astro Bot: Rescue Mission
Légy részese a páratlan látványvilágú Astro Botnak és mentsd meg robot bajtársaid ebben a kritikusok által is elismert kalandban.

WipEout Omega Collection
A futurisztikus versenyjáték most visszatért, és gyorsabb, mint valaha! Száguldj sikánokon át vagy a felhők felett és érezd a sebességet a VR módhoz egyedileg tervezett pilótafülke-nézetből! (online multiplayer módban más játékosok ellen is játszható)

The Elder Scrolls V: Skyrim VR
Fedezd fel Tamriel titkokkal teli csodálatos világát, immáron VR-ban! A Bethesda nyílt akció-szerepjátéka különleges kalandokra hív, a te tetteiden múlik a világ sorsa.

DOOM VFR
Vedd magadhoz a fegyverarzenálod és űzd ki a démonokat a földi világból egyszer és mindenkorra! Az eddigi legbrutálisabb Doom élmény, amely - a sorozat történetében először - PS VR-on is elérhető.

PlayStation VR Worlds
A PlayStation VR Worlds-ben öt különböző VR élmény vár rád. Merülj el az Into The Deep víz alatti világában, csússz le meredek utakon a VR Luge-ban, vedd fel a harcot mások ellen a Danger Ball sci-fi sportjátékban, tanítsd móresre az űrlényeket a Scavengers Odyssey-ben vagy légy a rablóbanda tagja a The London Heist krimi-thrillerben.