PlayStation VR Mega Pack 3

Kép a PlayStation VR Mega Pack 3 termékhez

117.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. november 27.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. április 19., hétfő

A(z) PlayStation VR Mega Pack 3 leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation VR headset V2
PlayStation Camera V2
PlayStation 5 átalakító kábel
HDMI kábel
Sztereó fülhallgató
5 PlayStation VR játék: Blood & Truth, Moss, Everybody's Golf VR, Astro Bot: Rescue Mission és az 5 különböző VR élményt nyújtó PlayStation VR Worlds játékszoftver

A PlayStation VR Mega Pack 3 PS4 és PS5 rendszerrel is kompatibilis!

A PlayStation VR headsetről:

A PlayStation VR headset segítségével most végre te magad is megtapasztalhatod a videojátékok élményének legújabb szintjét, hiszen amint felhúzód ezt a speciális szemüveget, azonnal ismeretlen és varázslatos virtuális világok elevenednek majd meg a szemed előtt a legnagyobb realizmussal.

A PlayStation VR ugyanis egy a virtuális valóság megjelenítésére és szimulálására alkalmas eszköz, aminek köszönhetően garantáltan az első sorokból élheted át a legvadabb akciókat vagy a féktelen száguldást, miközben fejed mozgatásával irányíthatod a kamerát, így szabadon körbenézhetsz, illetve kalandozhatsz a virtuális világokban, miközben a PS Move által kezeid mozgatásával is interakcióba léphetsz bármivel.

A headset képes milliméteres pontossággal követni fejmozgásodat, ezáltal simán átnézhetsz legnagyobb riválisod autójába, miközben a Driveclub VR-ban száguldasz, hatalmas robotok pilótafülkéjében ügyeskedhetsz a RIGS Mechanized Combat League óriási ütközetei során, vagy egy horrorisztikus vidámparkban retteghetsz az Until Dawn Rush of Blood betöltésével.

Ha azt hitted, hogy eddig mindent megtapasztaltál már a játékvilágban, akkor még biztos nem próbáltad ki a PlayStation VR-t, amely a virtuális valóság révén páratlan realizmust és hihetetlen élményt garantál számodra.

Hivatalos Sony garancia: 1 év


A csomagban található játékokról:

Astro Bot: Rescue Mission
Légy részese a páratlan látványvilágú Astro Botnak és mentsd meg robot bajtársaid ebben a kritikusok által is elismert kalandban.

Everybody's Golf
A népszerű Everybody's Golf-sorozat aktuális epizódjában lehetőséged nyílik megalkotni saját játékosodat, miután pedig a betanítás során elsajátítottad a sportág minden csínját-bínját, igazi profiként mérkőzhetsz meg másokkal.

PlayStation VR Worlds
A PlayStation VR Worlds-ben öt különböző VR élmény vár rád. Merülj el az Into The Deep víz alatti világában, csússz le meredek utakon a VR Luge-ban, vedd fel a harcot mások ellen a Danger Ball sci-fi sportjátékban, tanítsd móresre az űrlényeket a Scavengers Odyssey-ben vagy légy a rablóbanda tagja a The London Heist krimi-thrillerben.