PlayStation VR állvány LED világítással

Kép a PlayStation VR állvány LED világítással termékhez

7.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. február 15.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. március 20., szerda

A(z) PlayStation VR állvány LED világítással leírása

A PlayStation VR a Sony elképesztően sikeres PlayStation 4 konzoljának VR headsetjeként világszerte már milliók mindennapjait aranyozza be azáltal, hogy képes elérhető közelségbe hozni a virtuális valóság élményét.

A PlayStation VR headset tulajdonosai egyedül az eszköz tárolása miatt szoktak panaszkodni, hiszen nehéz megfelelően biztonságba helyezni egy sisaknyi méretű dolgot szétszerelés nélkül, és ha neked is problémát okoz mindez, akkor ezt a speciális állványt garantáltan imádni fogod.

Ezzel a kiegészítővel ugyanis otthonunk egyik ékévé és ereklyéjévé tehetjük a PlayStation VR-t, ezen az állványon ugyanis nemcsak biztonságosan, kényelmesen és egyszerűen tárolhatjuk, hanem mindemellett lakásunk egyik futurisztikus díszévé is tehetjük az eszközt.

Ezt a hatást erősíti, hogy a Big Ben Interactive által készített állvány még LED világítással is rendelkezik, amit 3db hagyományos ceruzaelemmel aktiválhatunk - a csomagolás tartalmazza őket -, ezt követően pedig kedvenc PlayStation VR headsetünk valóban úgy fest majd a polcon, mintha egyenesen a jövőből érkezett volna.

Hivatalos Sony licenc!