Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

PlayStation Classic

Kép a PlayStation Classic termékhez

19.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. december 03.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) PlayStation Classic leírása

A CSOMAG TARTALMA:

1 db PlayStation Classic konzol
2 db vezetékes kontroller
20 db beépített játék
1 db HDMI kábel
1 db töltőkábel
1 db használati útmutató

A Sony is beszállt a retro mini-konzolok őrületébe, így újra elérhetővé tették a legendás első PlayStationt, mely egykoron 1994-ben indult világhódító útjára, és vált a világ egyik legismertebb és legkeresettebb játékgépévé.

Ha annak idején kihagytad a játékipari forradalmat elindító masinát, most itt a lehetőség, hogy a PlayStation Classic-kal felidézz egy csodálatos korszakot, méghozzá 20 előre telepített klasszikus videojátékkal, melyek között olyan címeket találsz, mint a Final Fantasy VII, a Jumping Flash!, a Ride Racer Type 4, a Tekken 3 vagy a Wild Arms.

A PlayStation Classic egyébiránt az egykori első PlayStation miniatürizált, 45 százalékkal kisebb változata, ami mind a megjelenés, mind a gombok, de még a csomagolás tekintetében is az eredetit mintázza, azonban HDMI kábellel hozzáköthető a modern tévékre, a mentéseket pedig beépített memórián tárolhatod vele.

Sőt mi több, a PlayStation Classic nem lenne teljes az eredeti DualShock kontrollerek nélkül, melyek évekre előre meghatározták a konzolos irányítók formavilágát, a csomagba pedig rögtön kettő is került belőle, hogy ne csak egyedül, barátaid oldalán is élvezhesd a múltidézést.

Teljes játéklista:

Battle Arena Toshinden
Cool Boarders 2
Destruction Derby
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
Intelligent Qube
Jumping Flash
Metal Gear Solid
Mr. Driller
Oddworld: Abe's Oddysee
Rayman
Resident Evil: Director's Cut
Revelations: Persona
R4: Ridge Racer Type 4
Super Puzzle Fighter II Turbo
Syphon Filter
Tekken 3
Tom Clancy's Rainbow Six
Twisted Metal
Wild Arms