PlayStation 4 utazótok

Kép a PlayStation 4 utazótok termékhez

8.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. február 15.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 utazótok leírása

FIGYELEM! Ha PlayStation 4 Slim, vagy PlayStation 4 Pro konzolod van, akkor ezt az utazótokot válaszd: PlayStation 4 Slim és PlayStation 4 Pro utazótok

Ha te is gyakran utazol és viszed magaddal kedvenc PlayStation 4 konzolodat mindenhová, azonban a csomagolás, valamint a biztonságos szállítás mindig gondot okoz, akkor most itt az idő, hogy örökre elfelejtsd a kapcsolódó kellemetlenségeket.

Itt van ugyanis ez a kifejezetten a PlayStation 4 utaztatásához megálmodott tok, mely vaskos kialakításának, tartós külső borításának és párnázott belsejének köszönhetően még a nagyobb erőhatásoktól is képes megvédeni konzolodat, de a portól és a karcolásoktól, valamint a további kisebb sérülésektől garantáltan.

A PlayStation 4 utazótokot ráadásul úgy alakították ki és úgy méretezték, hogy ne csak magát a konzolt tudjuk elhelyezni benne megfelelő biztonsággal, hanem mindemellett a kapcsolódó tartozékokat is.

Ennek megfelelően a kis táskában elrejthetünk és rögzíthetünk két DualShock 4 kontrollert, sőt mi több, a kábelek sem fognak többé elkeveredni, hiszen a táskában ezeknek is lesz dedikált rekeszük.

Hivatalos Sony licenc!