PlayStation 4 Slim 500GB HITS bundle

Kép a PlayStation 4 Slim 500GB HITS bundle termékhez

123.490 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. szeptember 07.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Slim 500GB HITS bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 500GB csomag (tartalma külön felsorolva)
Horizon Zero Dawn Complete Edition játékszoftver
Ratchet & Clank játékszoftver
Spider-Man játékszoftver

PlayStation 4 Slim 500GB konzol Jet Black (fekete) színben tartalma:
PlayStation 4 Slim 500GB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

Most végre lehetőséged nyílik három nagyszerű videojátékkal együtt beszerezni a kívül-belül megújult, ezáltal kisebbé, elegánsabbá és csendesebbé vált PlayStation 4 Slim konzolt (500GB-os merevlemezzel), hogy azonnal feledhetetlen élményeket is szerezz magadnak a Sony játékgépével.

A csomagban ugyanis helyet kapott a Ratchet & Clank, amely mellett a Horizon Zero Dawn Complete Edition fantasztikus világában merülhetsz el, vagy az akcióban bővelkedő sikerjáték, a Spider-Man szuperhőseként űzheted a bűnt a felhőkarcolók között!

A PlayStation 4 Slim 500GB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő fehér színben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 500GB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.