PlayStation 4 Slim 500GB Fortnite bundle + ajándék Nioh 2!

Kép a PlayStation 4 Slim 500GB Fortnite bundle + ajándék Nioh 2! termékhez

AKCIÓ! 136.780 Ft helyett
107.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. március 30.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 04., csütörtök

PlayStation 4 Slim 500GB Fortnite bundle + ajándék Nioh 2! kiemelt információk

Most ajándék Nioh 2 játékot adunk a csomag mellé!

A(z) PlayStation 4 Slim 500GB Fortnite bundle + ajándék Nioh 2! leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 500GB (DualShock 4 kontrollerrel)
Fortnite játékszoftver
Fortnite extra tartalmak: Neo Versa öltözék és 500 V-Bucks játékbeli kredit

A PlayStation 4 Slim 500GB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő fehér színben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 500GB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Fortnite játékszoftverről:

A Fortnite a Gears of War-sorozatot is megálmodott Epic Games legújabb akciójátéka, amelyben a vad küzdelmek, valamint a folyamatos fejlődés és craftolás keverednek a túlélésre kiélezett alkotások izgalmaival.

A játék olyan, mintha a legendás Gears of War pergős akciózását ötvöztük volna a DayZ túlélésre kiélezett élményével, valamint a Minecraft építkezésre és fejlődésre megálmodott tulajdonságaival, végül pedig megfűszereztük volna ezt az egészet rajzfilmes grafikával, valamint változatos és fejleszthető karakterekkel.

A Fortnite ugyanis egy összetett, ámde annál élvezetesebb túlélő játék, amelyben választott harcosaink oldalán fel kell húznunk saját bázisunkat, amelynek falai között nyugodtan fejlődhetünk, craftolhatunk és felkészülhetünk a következő küldetésre, melyeket minden esetben vérszomjas zombik nehezítenek majd.

A Fortnite tökéletes élményt garantál egyedül, de a kooperatív módnak köszönhetően mások társaságában is kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés zombik ellen hadakozni, ellátmányt gyűjteni, túlélőket keresni vagy elfoglalni a változatos helyszínek újabb és újabb területeit.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 500GB Fortnite bundle + ajándék Nioh 2! játékkal kapcsolatban