PlayStation 4 Slim 500GB FIFA 21 bundle

Kép a PlayStation 4 Slim 500GB FIFA 21 bundle termékhez

117.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. október 09.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) PlayStation 4 Slim 500GB FIFA 21 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 500GB (2 db DualShock 4 kontrollerrel)
FIFA 21 játékszoftver (letöltőkód)

Hivatalos Sony garancia: 2 év

A PlayStation 4 Slim 500GB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő fehér színben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 500GB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A FIFA 21 játékról:

Idén sem maradunk aktuális FIFA-játék nélkül, így minden eddiginél látványosabb küllem, illetve nagyobb realizmus társaságában élvezhetjük az aktuális évad sajtosságait, melyek annyira kidomborodnak a FIFA 21-ben, hogy akár utcai környezetben, akár stadionokban élvezzük a virtuális futballt, minden esetben óriási élmények várnak ránk.

A FIFA 21 ráadásul a tartalom terén is nagyot villant, hiszen a szokásos tartalmak mellett ott lesz a komplett UEFA Bajnokok Ligája, de a CONMEBOL Libertadores bajnokság sem maradt ki a sorból, miközben a háttérben egyaránt jelentős változások történtek.

Az új grafikai megoldásokkal például minden eddiginél élethűbb szimuláció vár ránk, részletesebb karaktermodellekkel, alaposabban kidolgozott helyszínekkel és olyan fizikával, amitől minden mérkőzés olyan hatást kelt, mintha csak a televízióban néznénk.

Természetesen a FIFA 21-ből sem maradt ki a teljes karriermód, indulhatunk utcai focizni a VOLTA Football módban, de megmaradt a közkedvelt Ultimate Team is, ahol összeállíthatjuk álmaink csapatát, sőt a Pro Clubs mellett a 22 fős online multiplayer teszi fel a koronát a végeredményre.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 500GB FIFA 21 bundle játékkal kapcsolatban