PlayStation 4 Slim 1TB Spider-Man bundle

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB Spider-Man bundle termékhez

119.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 07.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB Spider-Man bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Spider-Man játékszoftver

A PlayStation 4 Slim 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Slim 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A PlayStation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő fehér színben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Spider-Manjátékszoftverről:

Megérkezett minden idők legjobb Pókember-játéka, melyben Peter Parker oldalán most végre a saját irányításunk alatt fedezhetjük fel azt a sok-sok izgalmat, amit eddig csak a filmekben és a képregényekben láthattunk. Hálóvetés, hálóhintázás, akrobatikus mutatványok, őrült akciók, egyszóval minden lesz itt!

A Spider-Man a 23 éves Peter Parker, avagy a Pókember életének egyik izgalmas időszakát mutatja meg nekünk, amihez az Insomniac Games New York városának szinte teljes mását digitalizálta, hogy az óriási játéktéren bármit megtehessünk miközben megmentjük a világot a pusztulástól.

Az izgalmas történetben itt lesz minden fontos szereplő Mary Jane-től és May nénitől kezdve, Norman Orbosnon át a Fekete Macskáig bezárólag, miközben a Spider-Man felvonultatja Póki összes hírhedt ellenfelét is, így hatalmas bunyókat vívhatunk Mr. Negatívval, a Vezérrel, Elektróval, Rhinóval, Skorpióval, a Kiképzővel, Sokkolóval vagy Keselyűvel.

A Spider-Man részeként egy nyitott világú külső nézetes akciójáték vár ránk, melyben a tonnányi fő- és mellékküldetést ezernyi aktivitás színesíti, Póki poénjai mellett pedig összes ismert képessége és tulajdonsága is visszatér a falmászástól kezdve, a parkouron át a hálóhintázásig bezárólag.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 1TB Spider-Man bundle játékkal kapcsolatban