PlayStation 4 Slim 1TB Red Dead Redemption 2 bundle

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB Red Dead Redemption 2 bundle termékhez

119.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. október 26.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB Red Dead Redemption 2 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Red Dead Redemption 2 játékszoftver

A PlayStation 4 Slim 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Slim 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Red Dead Redemption 2 játékszoftverről:

1899, Amerika. A vadnyugat embertelen világának lassacskán vége, a lehetőségek és az ígéret földjén pedig a törvény emberei apránként átveszik az uralmat, ehhez azonban elengedhetetlen lesz, hogy az utolsó bűnbandát, az utolsó rosszéletű bűnözőt is likvidálják.

Arthur Morgan, a Van der Linde banda élén ebben a szorult helyzetben csakhamar megismerkedik a törvény kezével, miután ugyanis sikertelen kísérletet tesz a Blackwater városában megtalálható bank kirablására, a hatóságok az ország legjobb fejvadászait és kormányügynökeit küldi bandája nyomába.

A Red Dead Redemption 2 az évek során legendássá vált első rész előzményeit elmesélve leginkább a túlélésről, a folyamatos menekülésről, valamint arról szól majd, hogy miként tudunk bűnözőként érvényesülni egy átalakuló világban, miközben még egyszer és utoljára felforgatjuk az egész vadnyugatot.

A hatalmas nyitott világot a középpontba állító Red Dead Redemption 2-ben rengeteg izgalmas rablás, üldözés, pisztolypárbaj, megannyi fosztogatás, bankrablás és egyéb bűncselekmény részesei lehetünk, méghozzá pontosan úgy, ahogyan azt egykoron a legjobb western filmekből, könyvekből vagy képregényekből megismerhettük.

A Red Dead Redemption 2 ezúttal is olyan magasra teszi a lécet, mint közvetlen elődje, a GTA V fejlesztői ugyanis soha nem látott minőséget, tonnányi fő- és mellékküldetést, páratlanul elragadó grafikát, összetett és változatos többjátékos lehetőségeket, valamint garantáltan életre szóló élményeket kínálnak nekünk a távoli vadnyugaton.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 1TB Red Dead Redemption 2 bundle játékkal kapcsolatban