PlayStation 4 Slim 1TB HITS bundle

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB HITS bundle termékhez

119.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. július 18.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB HITS bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Uncharted 4 játékszoftver
Ratchet & Clank játékszoftver
The Last of Us Remastered játékszoftver

A PlayStation 4 Slim 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Slim 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

Most végre lehetőséged nyílik három nagyszerű videojátékkal együtt beszerezni a kívül-belül megújult, ezáltal kisebbé, elegánsabbá és csendesebbé vált PlayStation 4 Slim konzolt (1TB-os merevlemezzel), hogy azonnal feledhetetlen élményeket is szerezz magadnak a Sony játékgépével.

A csomagban ugyanis helyet kapott a Ratchet & Clank, amely mellett Nathan Drake, a legendás kincsvadász akcióban és fejtörőkben dúslakodó kalandjait is átélheted az Uncharted 4 által, de ha egy másik Naughty Dog remekművet szeretnél a gyűjteményedben tudni, a többszörösen díjnyertes The Last of Us Remastered poszt-apokaliptikus akcióit is átélheted majd.

A Playstation 4 Slim 1 TB-os konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.