PlayStation 4 Slim 1TB Far Cry 5 játékszoftverrel

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB Far Cry 5 játékszoftverrel termékhez

112.299 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. március 27.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB Far Cry 5 játékszoftverrel leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation 4 Slim 1TB (DualShock 4 kontrollerrel)
- Far Cry 5 játékszoftver

A Far Cry 5 játékszoftverről:

Amerikába, a csodálatos Montana vidékére kalauzol minket a Far Cry-sorozat aktuális epizódja, ahol a csodaszép erdők, mezők, gazdaságok és békés települések láttán az ember talán nem is gondolná, hogy itt is felütötte a fejét a gonosz. Márpedig Hope County-t maga az ördög szállta meg Joseph Seed próféta és prédikátor, valamint fegyveres követői képében!

A Far Cry 5 sztorija szerint Joseph atya azért érkezett a vidékre, hogy ha kell erővel, ha kell brutalitással, de újabb és újabb híveket toborozzon szektájának, akik anyagi jólétét biztosítják majd, csakhogy ezzel rettegésben tartja a megyében élő lakosságot, akik bármit megtennének azért, hogy valaki megszabadítsa őket az őrült diktátortól.

A mi feladatunk az lesz, hogy megakadályozzuk az atyának és defektes seregének ámokfutását, amihez meg kell szerveznünk az ellenállást, fel kell fedeznünk Hope County szabadon bejárható, hatalmas vidékét, majd ott kell belerúgnunk a szektába, ahol csak tudunk, ezáltal apró csipkelődésekkel előbb meggyengítjük a szervezetet, majd végül örökre a feledésbe taszítjuk őket.

A korábbi részekhez hasonlóan azonban ez a Far Cry 5-ben sem lesz sétagalopp, hiszen az őrült szektások folyamatosan a nyomunkban lesznek, miközben óriási fegyverarzenálunk segítségével elképesztően intenzív akciók részeseivé válhatunk, de a számtalan fő- és mellékküldetés, valamint a többször tíz órás játékidő során járműveket vezethetünk, vadászhatunk, halászhatunk, valamint számtalan egyéb izgalmas feladatot teljesíthetünk.

A PlayStation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő fehér színben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 1TB Far Cry 5 játékszoftverrel játékkal kapcsolatban