PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 20 bundle (2db DualShock 4 kontrollerrel)

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 20 bundle (2db DualShock 4 kontrollerrel) termékhez

127.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. szeptember 27.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 20 bundle (2db DualShock 4 kontrollerrel) leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
FIFA 20 játékszoftver

A PlayStation 4 Slim 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Slim 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
2 db DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A FIFA 20 játékszoftverről:

Minden eddiginél realisztikusabb és professzionálisabb megoldásokkal tér vissza közénk idén az EA Sports népszerű focis sorozata! A FIFA 20 érdekessége, hogy a jól ismert elemeken felül idén a VOLTA Football is megtalálható lesz benne, mely egy teljesen új, utcai focis élményt állít a középpontba.

A VOLTA jóvoltából lehetőségünk nyílik kiszabadulni a stadionokból, a pompából és a csillogásból, saját karakterünk megalkotását követően pedig a többféle játékmódban az utcai futball királyaivá válhatunk, méghozzá a Frostbite grafikus motornak köszönhetően páratlan megjelenés társaságában.

Természetesen nincs ok az aggodalomra, a VOLTA mellett a FIFA 20-ban is benne lesznek a nagy stadionok, az ismert klubok és focisták, méghozzá a korábbi részekre jellemző élmények társaságában, így indulhatunk bajnokságokon, vállalhatunk kihívásokat, megküzdhetünk másokkal, de a FIFA Ultimate Team módról sem kell lemondanunk.

Lépjünk akár a profi-, akár az utcai futball útjára, mindkét esetben teljesen megújult mozgáskultúra, intelligensebb ellenfelek, újabb cselek, mozdulatok és lehetőségek sokasága vár majd ránk, hogy páratlan minőségben tapasztalhassuk meg a focizás élményét.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 20 bundle (2db DualShock 4 kontrollerrel) játékkal kapcsolatban