PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 19 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 19 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel termékhez

129.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 28.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 19 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel leírása

MOST AJÁNDÉK KULCSTARTÓVAL ÉS STRESSZLABDÁVAL!

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 1TB játékkonzol (2db DualShock 4 kontrollerrel)
FIFA 19 játékszoftver (Standard Edition)
FUT utalványkód (1 ritka aranyjátékos csomag, 3 ikon 5 mérkőzésre)

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A FIFA 19 játékszoftverről:

Minden eddiginél szebb megjelenéssel és nagyobb realizmussal tér vissza közénk a focis játékok alfájaként és ómegájaként ismert FIFA-sorozat, melynek aktuális évadában 10 év után végre újra átélhető a Bajnokok Ligája!

A FIFA 19-ben a továbbfejlesztett grafika és fizika mellett lényegesen jobb labdakezelés, változatosabb cselek, könnyedebb irányítás és továbbfejlesztett többjátékos élmények várnak ránk, hogy a virtuális futball kedvelői garantáltan megtalálják számításaikat.

Sőt mi több, a FIFA 19-ben természetesen visszatér a nagyszerű The Journey névre keresztelt egyjátékos mód, hogy ismét átvehessük az irányítást Alex Hunter felett, akinek harmadik és egyben utolsó kalandjában Ronaldo istápolása mellett a Bajnokok Ligája kupájáért harcolhatunk majd.

A játékban megtalálható lesz továbbá az előző évadokból ismert összes játékmód, de a licencek terén is minden eddiginél magasabbra helyezte a mércét az EA Sports, így szinte minden jelentős játékos, focicsapat, bajnokság és stadion bekerült a teljesebb élmény érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 1TB FIFA 19 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel játékkal kapcsolatban