PlayStation 4 Slim 1TB Call of Duty Modern Warfare bundle

Kép a PlayStation 4 Slim 1TB Call of Duty Modern Warfare bundle termékhez

117.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. október 25.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Slim 1TB Call of Duty Modern Warfare bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Call of Duty Modern Warfare játékszoftver

A PlayStation 4 Slim 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Slim 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Call of Duty Modern Warfare játékszoftverről:

Ismét a modern hadviselést állítja a középpontba a Call of Duty-sorozat legújabb epizódja, melynek fiktív történetét aktuális konfliktusok ihlették, így a világ több pontján is bevetnek majd minket a kampány során, aminek részeként egy ifjú őrmester és egy CIA ügynök bőrébe bújhatunk bele, miközben olyan ismerős arcokkal is találkozhatunk, mint Price kapitány.

A Call of Duty Modern Warfare ugyanazt a vonalat követi tovább, mint elődei, de a Black Ops 4-hez mérten ezúttal nagy szerepet kap benne az egyjátékos kampány, melyben akciófilmeket megszégyenítő élmények, rengeteg modern fegyver, harcjármű és egyéb eszköz segítségével élhetjük át az izgalmas bevetéseket, melyek során hol a lopakodás, hol a nyílt ütközetek kerülnek a középpontba.

Mivel az Infinity Ward nem változtatott sokat a bevált recepten - csak szebbé, jobbá és tartalmasabbá tette az egészet -, a Call of Duty Modern Warfare garantáltan a régi és az új rajongóknak egyaránt bejön majd, de különösen azok számára hozhat felüdülést, akik a legendás Modern Warfare 2 óta nem találtak örömet egyik epizódban sem.

Ezt a kijelentést erősíti a többjátékos mód is, melyből ugyan hiányzik majd a Zombies mód és a battle royale móka, de cserébe visszatérnek a legendás Spec Ops kooepratív missziók, a számos meglepetés, valamint a hagyományos multiplayer mellett - végre killstreakekkel - viszont megjelenik egy új 2v2 fős csatározás is Gunfight név alatt.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Slim 1TB Call of Duty Modern Warfare bundle játékkal kapcsolatban