PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II bundle + 4 ajándék játék

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II bundle + 4 ajándék játék termékhez

144.888 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. szeptember 01.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II bundle + 4 ajándék játék leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
The Last of Us Part II játékszoftver
World of Warriors játékszoftver
Fifa 16 játékszoftver
Olli Olli: Epic Combo Edition játékszoftver
Metal Gear Survive + DLC játékszoftver

A PlayStation 4 Pro 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Pro 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A The Last of Us Part II játékszoftverről:

FIGYELEM: A játék hazánkban magyar felirattal jelenik meg!

Tovább folytatódik Joel és Ellie poszt-apokaliptikus kalandja! A nagy sikerű első epizód után mintegy öt évvel játszódó The Last of Us Part II-ben a rejtélyes kórban elpusztult világ óriásit változott, de az egykori civilizációtól még mindig nagyon messze vagyunk.

Ellie már 19 éves, Jacksonban telepedett le, ahol adott minden körülmény ahhoz, hogy részben normális körülmények között éljen, ez az álom azonban csakhamar szertefoszlik, amikor egy rivális csoport támadásában elveszít mindenkit, akit addig szeretett.

A The Last of Us Part II-ben Ellie így nagy utazásra indul, hogy vérbosszútól fűtve felkutassa a tetteseket, ami nem lesz éppen sétagalopp, így minél távolabb kerül otthonától, annál nagyobb veszélyek leselkednek rá, de nemcsak a gonosztevők, hanem az egyre nagyobb számban megjelenő fertőzöttek is nehezítik a dolgát.

Nagy kalandja során csodálatos tájakon követhetjük nyomon hősünket, akit természetesen most is elkísér majd hű társa, Joel. A külsőnézetes akció-kalandok sajátosságait a legmagasabb szintre emelő alkotásban megannyi fejlődési lehetőség, állandó gyűjtögetés, craftolás, taktikus harcok, lopakodás és fejtörők várnak ránk.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II bundle + 4 ajándék játék játékkal kapcsolatban