PlayStation 4 Pro 1TB Spider-Man bundle

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB Spider-Man bundle termékhez

149.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 07.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB Spider-Man bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Spider-Man játékszoftver

A PlayStation 4 Pro 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Pro 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A PS4 Pro 1TB játékkonzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét - amit most ráadásul fehér színben is elérhetsz!

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A Spider-Manjátékszoftverről:

Megérkezett minden idők legjobb Pókember-játéka, melyben Peter Parker oldalán most végre a saját irányításunk alatt fedezhetjük fel azt a sok-sok izgalmat, amit eddig csak a filmekben és a képregényekben láthattunk. Hálóvetés, hálóhintázás, akrobatikus mutatványok, őrült akciók, egyszóval minden lesz itt!

A Spider-Man a 23 éves Peter Parker, avagy a Pókember életének egyik izgalmas időszakát mutatja meg nekünk, amihez az Insomniac Games New York városának szinte teljes mását digitalizálta, hogy az óriási játéktéren bármit megtehessünk miközben megmentjük a világot a pusztulástól.

Az izgalmas történetben itt lesz minden fontos szereplő Mary Jane-től és May nénitől kezdve, Norman Orbosnon át a Fekete Macskáig bezárólag, miközben a Spider-Man felvonultatja Póki összes hírhedt ellenfelét is, így hatalmas bunyókat vívhatunk Mr. Negatívval, a Vezérrel, Elektróval, Rhinóval, Skorpióval, a Kiképzővel, Sokkolóval vagy Keselyűvel.

A Spider-Man részeként egy nyitott világú külső nézetes akciójáték vár ránk, melyben a tonnányi fő- és mellékküldetést ezernyi aktivitás színesíti, Póki poénjai mellett pedig összes ismert képessége és tulajdonsága is visszatér a falmászástól kezdve, a parkouron át a hálóhintázásig bezárólag.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB Spider-Man bundle játékkal kapcsolatban