PlayStation 4 Pro 1TB Red Dead Redemption 2 bundle

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB Red Dead Redemption 2 bundle termékhez

149.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. október 26.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB Red Dead Redemption 2 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB játékkonzol
DualShock 4 kontroller
Red Dead Redemption 2 játékszoftver

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A Red Dead Redemption 2 játékszoftverről:

1899, Amerika. A vadnyugat embertelen világának lassacskán vége, a lehetőségek és az ígéret földjén pedig a törvény emberei apránként átveszik az uralmat, ehhez azonban elengedhetetlen lesz, hogy az utolsó bűnbandát, az utolsó rosszéletű bűnözőt is likvidálják.

Arthur Morgan, a Van der Linde banda élén ebben a szorult helyzetben csakhamar megismerkedik a törvény kezével, miután ugyanis sikertelen kísérletet tesz a Blackwater városában megtalálható bank kirablására, a hatóságok az ország legjobb fejvadászait és kormányügynökeit küldi bandája nyomába.

A Red Dead Redemption 2 az évek során legendássá vált első rész előzményeit elmesélve leginkább a túlélésről, a folyamatos menekülésről, valamint arról szól majd, hogy miként tudunk bűnözőként érvényesülni egy átalakuló világban, miközben még egyszer és utoljára felforgatjuk az egész vadnyugatot.

A hatalmas nyitott világot a középpontba állító Red Dead Redemption 2-ben rengeteg izgalmas rablás, üldözés, pisztolypárbaj, megannyi fosztogatás, bankrablás és egyéb bűncselekmény részesei lehetünk, méghozzá pontosan úgy, ahogyan azt egykoron a legjobb western filmekből, könyvekből vagy képregényekből megismerhettük.

A Red Dead Redemption 2 ezúttal is olyan magasra teszi a lécet, mint közvetlen elődje, a GTA V fejlesztői ugyanis soha nem látott minőséget, tonnányi fő- és mellékküldetést, páratlanul elragadó grafikát, összetett és változatos többjátékos lehetőségeket, valamint garantáltan életre szóló élményeket kínálnak nekünk a távoli vadnyugaton.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB Red Dead Redemption 2 bundle játékkal kapcsolatban