PlayStation 4 Pro 1TB Fortnite bundle

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB Fortnite bundle termékhez

125.794 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. július 18.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB Fortnite bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB (DualShock 4 kontrollerrel)
Fortnite játékszoftver
Fortnite extra tartalmak: Royal Bomber öltözék és 500 V-Bucks játékbeli kredit

A PS4 Pro 1TB játékkonzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét - amit most ráadásul fehér színben is elérhetsz!

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A Fortnite játékszoftverről:

A Fortnite a Gears of War-sorozatot is megálmodott Epic Games legújabb akciójátéka, amelyben a vad küzdelmek, valamint a folyamatos fejlődés és craftolás keverednek a túlélésre kiélezett alkotások izgalmaival.

A játék olyan, mintha a legendás Gears of War pergős akciózását ötvöztük volna a DayZ túlélésre kiélezett élményével, valamint a Minecraft építkezésre és fejlődésre megálmodott tulajdonságaival, végül pedig megfűszereztük volna ezt az egészet rajzfilmes grafikával, valamint változatos és fejleszthető karakterekkel.

A Fortnite ugyanis egy összetett, ámde annál élvezetesebb túlélő játék, amelyben választott harcosaink oldalán fel kell húznunk saját bázisunkat, amelynek falai között nyugodtan fejlődhetünk, craftolhatunk és felkészülhetünk a következő küldetésre, melyeket minden esetben vérszomjas zombik nehezítenek majd.

A Fortnite tökéletes élményt garantál egyedül, de a kooperatív módnak köszönhetően mások társaságában is kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés zombik ellen hadakozni, ellátmányt gyűjteni, túlélőket keresni vagy elfoglalni a változatos helyszínek újabb és újabb területeit.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB Fortnite bundle játékkal kapcsolatban