PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 21 bundle

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 21 bundle termékhez

139.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. október 09.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 21 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
FIFA 21 játékszoftver (letöltőkód)

A PlayStation 4 Pro 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Pro 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
2 darab DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 2 év

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

A Sony elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A FIFA 21 játékról:

Idén sem maradunk aktuális FIFA-játék nélkül, így minden eddiginél látványosabb küllem, illetve nagyobb realizmus társaságában élvezhetjük az aktuális évad sajtosságait, melyek annyira kidomborodnak a FIFA 21-ben, hogy akár utcai környezetben, akár stadionokban élvezzük a virtuális futballt, minden esetben óriási élmények várnak ránk.

A FIFA 21 ráadásul a tartalom terén is nagyot villant, hiszen a szokásos tartalmak mellett ott lesz a komplett UEFA Bajnokok Ligája, de a CONMEBOL Libertadores bajnokság sem maradt ki a sorból, miközben a háttérben egyaránt jelentős változások történtek.

Az új grafikai megoldásokkal például minden eddiginél élethűbb szimuláció vár ránk, részletesebb karaktermodellekkel, alaposabban kidolgozott helyszínekkel és olyan fizikával, amitől minden mérkőzés olyan hatást kelt, mintha csak a televízióban néznénk.

Természetesen a FIFA 21-ből sem maradt ki a teljes karriermód, indulhatunk utcai focizni a VOLTA Football módban, de megmaradt a közkedvelt Ultimate Team is, ahol összeállíthatjuk álmaink csapatát, sőt a Pro Clubs mellett a 22 fős online multiplayer teszi fel a koronát a végeredményre.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 21 bundle játékkal kapcsolatban