PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 19 bundle

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 19 bundle termékhez

149.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 28.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 19 bundle leírása

MOST AJÁNDÉK KULCSTARTÓVAL ÉS STRESSZLABDÁVAL!

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB játékkonzol
FIFA 19 játékszoftver (Standard Edition)
FUT utalványkód (1 ritka aranyjátékos csomag, 3 ikon 5 mérkőzésre)

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A FIFA 19 játékszoftverről:

Minden eddiginél szebb megjelenéssel és nagyobb realizmussal tér vissza közénk a focis játékok alfájaként és ómegájaként ismert FIFA-sorozat, melynek aktuális évadában 10 év után végre újra átélhető a Bajnokok Ligája!

A FIFA 19-ben a továbbfejlesztett grafika és fizika mellett lényegesen jobb labdakezelés, változatosabb cselek, könnyedebb irányítás és továbbfejlesztett többjátékos élmények várnak ránk, hogy a virtuális futball kedvelői garantáltan megtalálják számításaikat.

Sőt mi több, a FIFA 19-ben természetesen visszatér a nagyszerű The Journey névre keresztelt egyjátékos mód, hogy ismét átvehessük az irányítást Alex Hunter felett, akinek harmadik és egyben utolsó kalandjában Ronaldo istápolása mellett a Bajnokok Ligája kupájáért harcolhatunk majd.

A játékban megtalálható lesz továbbá az előző évadokból ismert összes játékmód, de a licencek terén is minden eddiginél magasabbra helyezte a mércét az EA Sports, így szinte minden jelentős játékos, focicsapat, bajnokság és stadion bekerült a teljesebb élmény érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB FIFA 19 bundle játékkal kapcsolatban