PlayStation 4 Pro 1TB Death Stranding bundle

Kép a PlayStation 4 Pro 1TB Death Stranding bundle termékhez

117.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. november 08.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB Death Stranding bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Pro 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Death Stranding játékszoftver

A PlayStation 4 Pro 1TB csomag tartalma:
PlayStation 4 Pro 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 1 év

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A Death Stranding játékszoftverről:

FONTOS: A Death Stranding hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

Hideo Kojima, a japán játékipar egyik legnagyobb alakja a Metal Gear-sorozat után most egy teljesen sajátos útra lépett, Death Stranding című videojátéka ugyanis mindennek nevezhető, csak éppen szokványosnak nem, de megértését nagymértékben segíti a magyar feliratozás.

A Death Stranding a távoli jövőbe kalauzol minket, a ma ismert civilizációból már szinte csak romok maradtak, Sam, egy kékgalléros ezermester azonban elhatározza, hogy mindent megtesz azért, hogy összekapcsolja és megmentse az emberiség maradékát, még ha ehhez meg is kell küzdenie a túlvilág összes szörnyű teremtményével.

Miközben felvesszük a kapcsolatot a túlélőkkel, rengeteg egyedi és különleges kihívás vár ránk, és csak tőlünk függ majd, hogy az embereket megmentjük vagy éppen cserben hagyjuk. Néha lesz, néha nem lesz választás, de mialatt szabadon felfedezzük ezt az őrült világot, felejtsük el a klasszikus Game Over feliratot, ha meghalunk, egy másik világba kerülünk, ahonnan vissza kell találnunk oda, ahol elhunytunk.

A Death Stranding bár egyedül is kiváló élményt nyújt, azonban többedmagunkkal élvezhetjük csak igazán, hiszen az aszinkronos online élményekkel üzenhetünk és segíthetünk más utazóknak, menedéket és felszerelést adhatunk egymásnak, de nem árt vigyázni, mert az emberi természet gyakran kiszámíthatatlan...

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 Pro 1TB Death Stranding bundle játékkal kapcsolatban