PlayStation 4 1TB konzol + No Man's Sky játék

Kép a PlayStation 4 1TB konzol + No Man

99.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2016. augusztus 10.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayStation 4 1TB konzol + No Man's Sky játék leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Sony PlayStation 4 1TB konzol + DualShock 4 kontroller
- No Man's Sky játékszoftver

Szerezd be most egy nagyszerű videojáték társaságában a kurrens generáció legnépszerűbb játékkonzolját, amelyen a legaprólékosabb és legrealisztikusabb grafikával, full HD felbontásban élvezheted kedvenc kalandjaidat egyedül vagy a PlayStation Networkön keresztül barátaid társaságában is.

A rendkívül kényelmes DualShock 4 kontrollernek hála mindezen felül páratlan kényelemben élheted át a videojátékok varázslatos élményét, az 1TB-os merevlemezzel pedig a letöltött tartalmak mennyisége miatt sem kell aggodalmaskodnod még abban az esetben sem, ha PS Plus előfizetésed révén minden hónapban letöltöd magadnak a Sony által biztosított ingyen játékokat.

A PlayStation 4 egy univerzális otthoni konzolként azonban nemcsak játékra alkalmas, hiszen Blu-ray meghajtója révéna képes a legjobb minőségű HD filmek lejátszására, hovatovább zenehallgatásra, internetezésre vagy Skype-beszélgetések lefolytatására is.

Ebben a csomagban ráadásul most a végtelen világűr felfedezésére lehetőséget biztosító No Man's Sky játékszoftverrel együtt szerezheted be saját PlayStation 4-edet!

Legfrissebb hírek a(z) PlayStation 4 1TB konzol + No Man's Sky játék játékkal kapcsolatban