PlayLink bundle: Hidden Agenda, Knowledge is Power, SingStar Celebration, That´s You

Kép a PlayLink bundle: Hidden Agenda, Knowledge is Power, SingStar Celebration, That´s You termékhez

13.690 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 19.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PlayLink bundle: Hidden Agenda, Knowledge is Power, SingStar Celebration, That´s You leírása

Ebben a speciális bundle csomagban rögtön négy nagyszerű PlayStation 4-exkluzív videojátékhoz juthatsz hozzá, melyekben az a közös, hogy egészen eltérő szemszögből közelítik meg a PlayLink szolgáltatást, ami lehetővé teszi a konzol okostelefonos irányítását a vérbeli közösségi élmény érdekében.

A Hidden Agenda részeként például barátaid oldalán egy veszélyes gyilkos után nyomozhattuk majd, de nem árt vigyázni, mert könnyen lehet, hogy valaki, talán éppen te átcsábul a másik oldalra.

A Knowledge is Power a televíziós vetélkedők és kvízjátékok élményét hozza el közénk, méghozzá lexikális tudást igénylő kérdésekkel, ügyességi elemekkel és rengeteg izgalommal.

A SingStar Celebration ezzel szemben a karaokézás élményét varázsolja a nappalinkba úgy, hogy mikrofon nélkül, okostelefonunkba énekelve adhatjuk elő kedvenc slágereinket, akár barátaink oldalán is.

A That?s You-ban pedig lehetőséged nyílik jobban megismerni családodat és ismerősidet egy vicces kis társasjátékban, melyben több mint ezer vicces kérdésre kell majd válaszolnotok.

Legfrissebb hírek a(z) PlayLink bundle: Hidden Agenda, Knowledge is Power, SingStar Celebration, That´s You játékkal kapcsolatban