Platinum vezeték nélküli headset

Kép a Platinum vezeték nélküli headset termékhez

52.890 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2016. december 29.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 07., kedd

A(z) Platinum vezeték nélküli headset leírása

A PlayStation 4 messze nemcsak a grafika, hanem a hangminőség tekintetében is újgenerációs élményeket garantál, aminek átéléséhez és makulátlan élvezetéhez elengedhetetlen lesz egy jobb minőségű hangrendszer.

Vagy éppen egy Platinum vezeték nélküli headset, amelyet kifejezetten a PS4-hez álmodtak meg a tervezők annak érdekében, hogy bárki prémium kategóriás élmények társaságában, páratlan kényelem, hihetetlen zajszűrés és korábban még soha nem hallott tisztaságú és részletességű hangzás mellett élhesse át kedvenc videojátékait, zenéit vagy mozifilmjeit.

A PS4 Platinum vezeték nélküli headset éppen emiatt nem ismeri a tréfát, hiszen 7.1-es virtuális térhatású hangzást varázsol a fülünkbe, méghozzá teljes 3D-s hangélmény mellett, amivel valóban úgy érezzük majd, hogy mindig az események sűrűjében lehetünk, miközben a legkisebb neszt és zajt is könnyedén meghalljuk a környezetünkben.

A headset mindezt tartós kialakítás, és maximális testre szabhatóság társaságában képes garantálni a vásárlók számára, így mindig előre beállított, vagy általad kialakított hangprofilok segítségével élheted majd át kedvenc tartalmaidat.