Pillars of Eternity II: Deadfire

Kép a Pillars of Eternity II: Deadfire termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 08.

Platform: PC

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Pillars of Eternity II: Deadfire leírása

Végre konzolokra is megérkezett az utóbbi évek egyik legjobb klasszikus szerepjátékának folytatása, mely olyan legendás elődök nyomdokain kíván haladni, mint a Baldurs Gate, a Neverwinter Nights vagy éppen az Icewind Dale.

A Pillars of Eternity II: Deadfire egy izometrikus nézetből átélhető klasszikus egyjátékos kaland, melyet a Dungeons and Dragons univerzuma ihletett, de az egykori alkotásokhoz mérten sokkal látványosabb grafika, alaposabb játékélmény, és átfogóbb történet vár majd ránk.

A játékban egy vadonatúj régió, egy különleges és egzotikus szigetvilág fogad minket, ahol saját csapatunk oldalán kell felfedeznünk a kérdéses területet, miközben tonnányi vadonatúj küldetés részeként megannyi fő- és mellékes teendő vár ránk állandó fejlesztés társaságában.

A történet részeként négyfős csapatban kelhetünk útra, miközben minden egyes karakterünk egyedi háttértörténettel és képességekkel rendelkezik majd, ami nemcsak a töreténet felgöngyölítésében, de mindemellett a küzdelmek végkimeneteléban egyaránt fontos szerepet játszik.

Legfrissebb hírek a(z) Pillars of Eternity II: Deadfire játékkal kapcsolatban