PS4 Stereo Gaming Headset V2

Kép a PS4 Stereo Gaming Headset V2 termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. július 13.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Stereo Gaming Headset V2 leírása

Itt az idő, hogy a lehető legprofesszionálisabb körülmények között élvezd kedvenc videojátékaidat PS4-en és PS Vitán egyaránt! A BigBen által gyártott Stereo Gaming Headset V2 ugyanis nemcsak kimagasló stílust garantál, hanem magas szintű hangminőséget is.

Csak csatlakoztasd a headsetet a DualShock 4 kontrollerhez vagy a PS Vitához, és élvezd ki tökéletes hangzással kedvenc játékaidat, filmjeidet vagy zenéidet, miközben elérhető helyen találhatsz hangerőszabályozót és némító gombot is, ha esetleg szükség lenne rájuk.

Az 1,2 méteres kábellel szállított Stereo Gaming Headset V2 egy 270 fokban forgatható mikrofont kapott, mely nemcsak képes a legmagasabb minőségben továbbítani hangunkat másokhoz, hanem tulajdonságainak köszönhetően jobb- és baloldalon egyaránt használhatjuk majd.

A PC-vel, okostelefonokkal és táblagépekkel egyaránt kompatibilis headset ráadásul a stílus és a minőség mellett a kényelmet is szem előtt tartja, hiszen ergonomikus fül- és fejpárnázattal biztosítja többórányi játék után is a maximális komfortot.