PS4 Slim 1TB Star Wars Battlefront II bundle

Kép a PS4 Slim 1TB Star Wars Battlefront II bundle termékhez

112.123 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. november 14.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Slim 1TB Star Wars Battlefront II bundle leírása

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Star Wars Battlefront II játékszoftverről:

A nagy sikert aratott első rész után a Battlefield-sorozat fejlesztői tovább folytatják a Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb, leglátványosabb és legismertebb ütközeteit feldolgozó Star Wars Battlefront-sorozatot, amelynek második epizódja elképesztő újdonságokkal és változásokkal várja a játékosokat.

A Star Wars Battlefront II egyik legnagyobb meglepetése például az egyjátékos kampány megjelenése, amelyben Iden Versio felett vehetjük át az irányítást, aki a Birodalom egyik rettegett speciális egységének, az Inferno Squad-nak a parancsnokaként lehetőséget ad arra, hogy megismerjük a franchise 30 éves fennállása alatt történt események hátterét, méghozzá ismert karakterekkel és sok-sok akcióval a fedélzeten.

Természetesen a Star Wars Battlefront II azért továbbra is az óriási többjátékos ütközetekről szól majd a leginkább, így a játékban csatlakozhatunk a masszív összecsapásokhoz, méghozzá kaszt-alapú online ütközetek, ikonikus karakterek, jól ismert helyszínek és események, valamint a kooperatív mód mellett most először 24 fős űrcsaták társaságában, melyekben egy X-Wing, de akár még a Millennium Falcon pilótafülkéjébe is beülhetünk majd.

A Star Wars Battlefront II természetesen felvonultatja a filmsorozatból ismert összes karaktert, harcjárművet és eseményt, méghozzá minden érából szabadon válogatva, a Frostbite grafikus motor legújabb generációjának köszönhetően soha nem látott részletességű megjelenéssel tálalva.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Slim 1TB Star Wars Battlefront II bundle játékkal kapcsolatban