PS4 Slim 1TB FIFA 18 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel

Kép a PS4 Slim 1TB FIFA 18 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel termékhez

121.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. szeptember 29.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Slim 1TB FIFA 18 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation 4 Slim 1TB játékkonzol (2db DualShock 4 kontrollerrel)
- FIFA 18 játékszoftver

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A FIFA 18 játékszoftverről:

A FIFA 18 minden eddiginél nagyobb realizmussal és páratlanul modern grafikával eleveníti meg képernyőinken az élethű futballmérkőzések élményét, aminek köszönhetően soha nem látott minőségben csatlakozhatunk kedvenc csapatunkkal és focistáinkkal az aktuális évad bajnokságainak izgalmas összecsapásaihoz.

A FIFA 18 a korábbi részekhez hasonlóan visszahozza az összes jól ismert játékmódot, ezáltal természetesen visszatér a The Journey is, amelyben újfent egy feltörekvő focista felett vehetjük át az irányítást, ám az újdonságoknak köszönhetően minden eddiginél filmszerűbb, drámai élmények várnak ránk, maximálisan a saját döntéseinkkel irányítható történettel, illetve ügyességünkhöz igazított fejlődéssel.

A játékban a fizika és a mesterséges intelligencia fejlődésén túl rengeteg új csel, mozdulat, animáció és számtalan finomhangolás is megtalálható lesz, miközben lehetőségünk nyílik az egyedül átélhető meccsek, edzések és kihívások mellett újra elveszni az online többjátékos mód örömeiben, hogy barátainkkal és a világ más részein élő focistajelöltekkel is összemérjük tudásunkat.

Természetesen a FIFA 18-ban is visszatér majd a közkedvelt FIFA Ultimate Team játékmód, amely tökéletesen követi az aktuális változásokat és átigazolásokat, miközben a valószerű megjelenítésért továbbra is a Frostbite grafikus motor legújabb generációja felel, ami képes részletekben gazdag animációk, karaktermodellek, érzelmi reakciók, de akár még az időjárás tökéletes lemintázására is.

A csomagban szereplő FIFA 18 tartalmazza az alapjáték lemezes változatát, valamint számos FIFA Ultimate Team kiegészítőt.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Slim 1TB FIFA 18 bundle extra DualShock 4 kontrollerrel játékkal kapcsolatban