PS4 Slim 1TB Call of Duty WWII bundle (terepmintás)

Kép a PS4 Slim 1TB Call of Duty WWII bundle (terepmintás) termékhez

123.579 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. november 03.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Slim 1TB Call of Duty WWII bundle (terepmintás) leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PS4 Slim 1TB játékkonzol (terepmintás)
- DualShock 4 kontroller (terepmintás)
- Call of Duty WWII játékszoftver

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Call of Duty WWII játékszoftverről:

A Call of Duty WWII a legendás FPS-sorozat aktuális epizódjaként visszarepít minket a franchise gyökeréig, és újra a második világháborúba kalauzol majd minket az Első Gyalogos Hadosztály egyik hős katonájaként, aki társainak oldalán a Normandiai Partraszállással csatlakozik a történelem egyik legnagyobb és legpusztítóbb konfliktusához.

A páratlanul realisztikus és mély mondanivalóval ellátott egyjátékos kampányban megismerheted Európa legtöbb hadszínterét, és miközben a saját bőrödön tapasztalhatod meg a történelem legnagyobb és legvéresebb csatáit, ráébredhetsz arra, hogy a ma méltán hősként tisztelt katonák sem voltak többek egyszerű, hétköznapi srácoknál, akik tele voltak félelemmel és bizonytalansággal, miközben csak parancsot teljesítettek.

A Call of Duty WWII elragadó, újgenerációs grafikával tálalja majd számunkra a nagy ütközeteket, amelyek elképesztő intenzitással tárulnak majd elénk, hiszen a jól megszokott játékmenet szinte mit sem változott: csak ragadj fegyvert, keresd a fedezékeket, és próbálj meg minél több ellenfelet likvidálni a pályákon korhű fegyverekkel, felszerelésekkel, valamint különféle harcjárművekkel és páncélosokkal.

Természetesen a Call of Duty WWII-ban is lehetőségünk nyílik majd az egyjátékos küzdelmek után megismerni az igazi háború élményét a változatos játékmódokra felépített multiplayer részeként, ami mellé a készítők újra visszahozzák a Zombies kampányt, amelyben élőhalottá változott katonák ellen kell túlélnünk a megpróbáltatásokat.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Slim 1TB Call of Duty WWII bundle (terepmintás) játékkal kapcsolatban