PS4 Slim 1 TB + GT Sport + Uncharted: The Lost Legacy + 2db DS4 kontroller

Kép a PS4 Slim 1 TB + GT Sport + Uncharted: The Lost Legacy + 2db DS4 kontroller termékhez

122.222 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. december 12.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Slim 1 TB + GT Sport + Uncharted: The Lost Legacy + 2db DS4 kontroller leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PS4 Slim 1TB játékkonzol (fekete)
- 2 db DualShock 4 kontroller (fekete)
- Gran Turismo Sport játékszoftver
- Uncharted: The Lost Legacy játékszoftver

A Playstation 4 Slim 1TB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe.

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 1TB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Gran Turismo Sport játékszoftverről

A Gran Turismo Sport részeként végre ismét lehetőséged nyílik átélni a PlayStation 4 exkluzivitásában a realisztikus autóversenyzés élményét, a Polyphony Digital legújabb szimulátorában ugyanis újfent minden a valószerű száguldásról szól majd, méghozzá a legvagányabb versenyautók és minden eddiginél sportosabb megközelítés társaságában.

Az autós szimulátorok legújabb generációját garantáló Gran Turismo Sport ugyanis a FIA, avagy a Nemzetközi Autósport Szövetség hivatalos támogatásával készült el, aminek köszönhetően jól ismert versenyek, kupák, bajnokságok, a legismertebb pályák, valamint 140 valóban létező versenyautó vár ránk.

A Gran Turismo Sport mindezt teljesen valószerű vezetési szimulációval és az autók viselkedésének makulátlan lemodellezésével, offline és online élményekkel - köztük kampánnyal, valamint Arcade és Sports játékmódokkal -, valamint az időjárás, illetve a nappalok és éjszakák dinamikus változásával a középpontban.

A hivatalos FIA licenc mellett a Gran Turismo Sport újabb kapukat nyit az e-sport irányába is, ezáltal a különféle online versenyek és események révén élethű futamokon indulhatsz és valódi rajongókra tehetsz szert, miközben megmérkőzhetsz a világ legjobbjaival is - sőt mi több, az élményt a PlayStation VR által a virtuális valóságban, soha nem látott realizmussal egyaránt megtapasztalhatod!

Az Uncharted: The Lost Legacy játékszoftverről

Az Uncharted: The Lost Legacy az óriási sikereket elért és számtalan Év Játéka Díjat bezsebelt Uncharted 4: A Thief's End önálló mellékszála, amelyben a sorozat történetében először nem Nathan Drake-et irányítjuk, ellenben az izgalmak, az élmény és a játékmenet ennek ellenére szinte mit sem változik majd.

Az Uncharted: The Lost Legacy története szerint Chloe Frazer, valamint egy Nadine Ross nevű zsoldos egyenesen Indiába utazik annak érdekében, hogy megtaláljanak egy olyan értékes és nagy hatalommal bíró ereklyét, amelyet mások is szeretnének megszerezni maguknak, a két hölggyel ellentétben azonban veszélyes és kegyetlen célokból.

A játékban India csodálatos tájain, elragadó városaiban, hegyeiben és völgyeiben kalandozunk majd, miközben egy rejtélyes csoportosulás folyamatosan az utunkba áll, így rengeteg harcra készülhetünk a két törékenynek tűnő, de igencsak kemény főhős irányításával.

Az Uncharted: The Lost Legacy-ban ezen felül természetesen rengeteg fejtörő is vár ránk, ezáltal hol logikánkat, hol ügyességünket kell kamatoztatnunk, miközben Chloe és Nadine megtanulnak kooperálni egymással annak érdekében, hogy elérjék céljukat, és megmentsék a környéket a teljes összeomlástól.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Slim 1 TB + GT Sport + Uncharted: The Lost Legacy + 2db DS4 kontroller játékkal kapcsolatban