PS4 Pro 1TB Star Wars Battlefront II Deluxe Edition bundle

Kép a PS4 Pro 1TB Star Wars Battlefront II Deluxe Edition bundle termékhez

133.389 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. november 14.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Pro 1TB Star Wars Battlefront II Deluxe Edition bundle leírása

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A Star Wars Battlefront II játékszoftverről:

A nagy sikert aratott első rész után a Battlefield-sorozat fejlesztői tovább folytatják a Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb, leglátványosabb és legismertebb ütközeteit feldolgozó Star Wars Battlefront-sorozatot, amelynek második epizódja elképesztő újdonságokkal és változásokkal várja a játékosokat.

A Star Wars Battlefront II egyik legnagyobb meglepetése például az egyjátékos kampány megjelenése, amelyben Iden Versio felett vehetjük át az irányítást, aki a Birodalom egyik rettegett speciális egységének, az Inferno Squad-nak a parancsnokaként lehetőséget ad arra, hogy megismerjük a franchise 30 éves fennállása alatt történt események hátterét, méghozzá ismert karakterekkel és sok-sok akcióval a fedélzeten.

Természetesen a Star Wars Battlefront II azért továbbra is az óriási többjátékos ütközetekről szól majd a leginkább, így a játékban csatlakozhatunk a masszív összecsapásokhoz, méghozzá kaszt-alapú online ütközetek, ikonikus karakterek, jól ismert helyszínek és események, valamint a kooperatív mód mellett most először 24 fős űrcsaták társaságában, melyekben egy X-Wing, de akár még a Millennium Falcon pilótafülkéjébe is beülhetünk majd.

A Star Wars Battlefront II természetesen felvonultatja a filmsorozatból ismert összes karaktert, harcjárművet és eseményt, méghozzá minden érából szabadon válogatva, a Frostbite grafikus motor legújabb generációjának köszönhetően soha nem látott részletességű megjelenéssel tálalva.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Pro 1TB Star Wars Battlefront II Deluxe Edition bundle játékkal kapcsolatban