PS4 Pro 1TB Monster Hunter World Liolaeus Edition

Kép a PS4 Pro 1TB Monster Hunter World Liolaeus Edition termékhez

149.490 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. január 22.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Pro 1TB Monster Hunter World Liolaeus Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- egyedi festésű PS4 Pro 1TB játékkonzol
- egyedi festésű DualShock 4 kontroller
- Monster Hunter World játékszoftver

A PS4 Pro 1TB játékkonzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét - amit most ráadásul fehér színben is elérhetsz!

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A Monster Hunter World játékszoftverről:

A Monster Hunter World a legendás szörnyvadász sorozat legújabb epizódjaként egy feledhetetlen kalandra hív téged, melyben óriási, gyakran toronyházakat megszégyenítő méretekkel rendelkező fenevadakkal kell összemérned tudásodat egy csodálatos és egyben szabadon bejárható fantáziavilágban.

Alkosd meg saját vadászodat, válogass szabadon a rendelkezésedre álló hatalmas fegyverek közül, fejleszd magadat, és kutasd fel a különleges univerzum legfélelmetesebb szörnyetegeit, akik egytől-egyig óriási fejtörést okoznak majd számodra, ha le akarod gyűrni őket, ezáltal nemcsak képességeinket és fegyvereinket, hanem gyakran a környezet sajátosságait is az előnyünkre kell fordítani hozzá.

Minden egyes szörnyeteg legyőzésével rengeteg tapasztalatot és alapanyagot zsebelhetsz be, melyek elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy újabb teremtményeket kutass fel és kényszeríts térdre, legyen szó akár sárkányszerű tűzokádó lényekről, akár veszélyes őshüllőkről.

Sőt mi több, a Monster Hunter World az átfogó sztori mellett többjátékos élményeket is biztosít a szörnyvadászathoz, ezáltal akár társaságban is megpróbálhatjuk legyőzni a nagyobb teremtményeket, de egy percig se gondold azt, hogy ilyenkor könnyebb dolgod lesz, a hatalmas fenevadak ugyanis minden esetben jól megizzasztanak majd.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Pro 1TB Monster Hunter World Liolaeus Edition játékkal kapcsolatban